Over ons

WIJ ZIJN WIJNHOVEN

Meer dan 45 jaar kwaliteit in wonen

Wij zijn Wijnhoven Horst. Met onze jarenlange ervaring in vloer- en raamdecoratie combineren we stijl met technische kennis. Zo gaan we altijd op zoek naar de perfecte oplossing, die bij jouw wensen past.

Meer dan 45 jaar geleden richtten onze oom (Jac Wijnhoven) en vader (Ben Wijnhoven) Wijnhoven Horst op, en sinds 2019 staan wij, Willy en Marc, als broers aan het roer van het familiebedrijf. Ons team bestaat uit experts, elk met hun eigen specialiteiten in het proces. Door goed samen te werken en duidelijk te communiceren, brengen we elk project tot een goed eindresultaat.

Onze belofte

Toewijding en expertise voor jouw ultieme woonervaring

Vakmanschap

Ons team van professionals gebruikt jarenlange ervaring om elk project met precisie en aandacht voor detail uit te voeren.

Creativiteit

 Wij denken buiten de gebaande paden om unieke, inspirerende ruimtes te creëren die uw verwachtingen overtreffen.

Maatwerk

Wij bieden oplossingen die naadloos aansluiten op jouw specifieke wensen, voor een resultaat dat echt persoonlijk is.

Persoonlijk advies

Wij luisteren aandachtig naar je wensen en staan klaar met deskundige begeleiding, van idee tot realisatie.

het team

Onze mensen

Willy Wijnhoven

Mede-eigenaar

Marc Wijnhoven

Mede-eigenaar

Monique Bouten

Manager

Ben Munten

Stoffeerder

Werkwijze

De stappen die we samen doorlopen

1.

Intake

Ons traject begint altijd met een persoonlijk huisbezoek, of een afspraak in onze showroom. We bespreken jouw project en je specifieke wensen. 

2.

Offerte

We stellen een transparante offerte op, zonder verborgen kosten of stelposten. Zo heb je een helder overzicht van de kosten, en weet je precies waar je aan toe bent.

3.

Inmeten

Hierna komen we langs om alles nauwkeurig en te meten, en de details door te spreken, om het eindresultaat perfect aan te laten sluiten bij je wensen.

4.

Bestellen en plannen

Nadat we alle specificaties hebben vastgesteld, kunnen we de materialen bestellen. We houden je op de hoogte, zodat je precies weet wanneer de montage plaats vindt.

5.

Montage

Onze monteurs zorgen voor een nette montage. We zorgen voor een goede afvoer van overgebleven materialen zodat je gelijk kunt genieten van het resultaat.

6.

Facturatie en nazorg

Na oplevering ontvang je de rekening, maar ook hierna staan we steeds voor je klaar bij vragen. Neem gerust contact met ons op. 

onze showroom

Maak een afspraak in onze showroom en ontdek alle mogelijkheden en stijlen