Sluiten

Flexa in de regio Horst, Venlo en Helden-Panningen.

Wijnhoven Horst is de Flexa specialist

Wijnhoven Horst is de specialist op het gebied van Flexa in de regio Horst, Venlo en Helden-Panningen.. Met verf van Flexa kun je echt alle kanten op om de stijl en smaak die jij op je muren wilt te realiseren! Bij Wijnhoven Horst bieden we elke kleur die jij mooi vindt aan op maat en op kleur gemengd, bij ons tref je dus geen readymade verf, maar altijd de kleur die jij wilt! De mogelijkheden zijn eindeloos met de verschillende verfkleuren van Flexa. Ontdek onze complete collectie in de winkel of maak een afspraak voor een advies op maat!

Op zoek naar de mogelijkheden en kosten van verf van Flexa?

Met Flexa ga je voor de allerbeste kwaliteit in en buiten jouw huis!

Kies uit de mooiste kleuren en mengsels. Vind de complete collectie van Flexa bij Wijnhoven Horst in de regio Horst, Venlo en Helden-Panningen.. Wij zetten de mogelijkheden hieronder nog eens op een rij.

  • Pure by Flexa Colour Lab®

    Hoe gaaf! Met Flexa Pure kies je voor een bijzonder palet van prachtige tijdloze kleuren in de hoogste kwaliteit. Flexa Pure heeft een matte, bijna krijtachtige uitstraling en is daardoor verrassend modern!

  • Flexa visualizer app

    Elke kleur die je maar wilt op de muur met behulp van de visualizer app! Dankzij deze handige applicatie kun je op elk moment bekijken hoe een kleur eruit ziet op jouw muur! Open de app, kies een kleur en bekijk door de camera op je mobiel hoe jouw gekozen kleur er in het echt uit komt te zien. Ideaal!

  • Altijd op kleur gemengd!

    bij Wijnhoven Horst bieden we altijd maatwerk! Wat voor kleur je ook zoekt of wilt, we mengen en creëren precies die kleur die jij zoekt! Zo ben je er zeker van dat je altijd op de best mogelijke manier jouw droomkleur in huis haalt.

Onze Flexa adviseur helpt jou graag bij het maken van de juiste keuze.

Imke, Nicole en Pleunie
Interieuradviseurs

Adres

Industriestraat 17
5961 PH Horst

Contact

077 - 3961777
 

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11.00 - 17.00