Sluiten

Terrasoverkappingen in de regio Horst, Venlo en Helden-Panningen.

Wijnhoven Horst is de specialist in terrasoverkappingen!

Wijnhoven Horst is de erkende specialist in terrasoverkappingen in de regio Horst, Venlo en Helden-Panningen.. Met een terrasoverkapping over een deel van jouw tuin kun je nog meer buiten zitten dan je nu al doet! Profiteer van de warmte die een terrasoverkapping jou biedt in de maanden voor en na de zomer! Wijnhoven Horst biedt jou een uitgebreide collectie terrasoverkappingen. Dankzij een aluminium terrasoverkapping ben je zeker van langdurig plezier! Aluminium is duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm! Wij helpen jou in het maken van de beste keuze wanneer je op zoek bent naar de mogelijkheden van terrasoverkappingen. Kom dus vooral langs voor een vrijblijvend advies!

Op zoek naar de mogelijkheden en kosten van terrasoverkappingen?

Er valt heel wat te kiezen bij Wijnhoven Horst

Bekijk de vele mogelijkheden rondom terrasoverkappingen in jouw huis! Wijnhoven Horst biedt jou de meest uitgebreide mogelijkheden en kan je alles vertellen over de realisatie in de regio Horst, Venlo en Helden-Panningen..

  • Aluminium overkapping

    De terrasoverkappingen die wij verkopen zijn gemaakt van aluminium. Dankzij deze eigenschap is de overkapping langdurig bestand tegen diverse weertypen. Aluminium is gemakkelijk in het onderhoud en heeft de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding!

  • Laat je tuinmeubelen buiten

    Ideaal voor de winter, of ideaal wanneer je weinig opbergruimte hebt; met een terrasoverkapping kun je jouw tuinmeubelen altijd buiten laten staan! Dankzij de overkapping ben je zeker van een droog terras en maak jij je geen zorgen over doorlopende blootstelling aan slecht weer!

  • Modulair systeem

    Het mooie aan de aluminium terrasoverkappingen die we verkopen is dat deze op elk gewenst moment zijn uit te breiden met extra delen. Dankzij het modulaire systeem is een nieuw onderdeel gemakkelijk te plaatsen.

Onze terrasoverkappingadviseur helpt graag bij het maken van de juiste keuze.

Imke, Nicole en Pleunie
Interieuradviseurs

Adres

Industriestraat 17
5961 PH Horst

Contact

077 - 3961777
 

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11.00 - 17.00