Sluiten

Rolluiken in de regio Horst, Venlo en Helden-Panningen.

Wijnhoven Horst is de specialist in rolluiken!

Bij Wijnhoven Horst vind je een breed aanbod rolluiken in de regio Horst, Venlo en Helden-Panningen.. Kies voor ultieme privacy, optimale isolatie en een extra goed beveiligd huis met rolluiken voor je ramen! Wijnhoven Horst biedt jou een uitgebreide collectie rolluiken, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige adviseurs in huis die helpen bij het realiseren van de beste keuze als je op zoek bent naar een specifieke manier om jouw rolluiken te bevestigen! Er is heel veel mogelijk wanneer je het juiste advies krijgt over het juiste product. Kom dus vooral langs voor een vrijblijvend advies!

Op zoek naar de mogelijkheden van rolluiken?

Er valt heel wat te kiezen bij Wijnhoven Horst

Bekijk de vele mogelijkheden rondom rolluiken bij jouw huis! Wijnhoven Horst biedt jou de meest uitgebreide collecties en kan je alles vertellen over de mogelijkheden in de regio Horst, Venlo en Helden-Panningen..

  • Optimale beveiliging

    Met rolluiken voor je ramen kies je voor de beste inbraakpreventie die er is. Hiermee ben je er zeker van dat je huis veilig is voor ongewenste indringers. Rolluiken zijn nagenoeg onmogelijk omhoog te krijgen indien deze gesloten zijn!

  • Super isolatie

    Met rolluiken voor je ramen kies je dubbele isolatie! Houd de temperatuur tot wel 10 graden hoger of lager dan het buiten is dankzij de isolatie. En wat dacht je van de geluidsisolatie? Dankzij jouw nieuwe rolluiken zorg je voor een aanzienlijke geluidsreductie in huis!

  • Elektrische rolluiken met Somfy

    Ideaal bij rolluiken is de elektronische bediening! Bepaal op elk moment van de dag hoe je jouw rolluiken hebt hangen en maak je nooit meer zorgen over rolluiken die je nog handmatig moet sluiten of openen!

Onze rolluikenadviseur helpt graag bij het maken van de juiste keuze.

Imke, Nicole en Pleunie
Interieuradviseurs

Adres

Industriestraat 17
5961 PH Horst

Contact

077 - 3961777
 

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11.00 - 17.00