Sluiten

Kunststof kozijnen in de regio Horst, Venlo en Helden-Panningen.

Wijnhoven Horst is de specialist in kunststof kozijnen!

Wijnhoven Horst is de erkende interieurspecialist in kunststof kozijnen in de regio Horst, Venlo en Helden-Panningen.. Kies voor kozijnen die op elke raamvorm passen, die zeer gemakkelijk in onderhoud zijn en die de beste isolatie hebben van elk type kozijn! Wijnhoven Horst biedt jou een uitgebreide collectie kunststof kozijnen. Met nieuwe kunststof kozijnen doe je een investering in jouw huis, waarvan je zeker weet dat je uiteindelijk bespaart op jaarlijkse energiekosten. Wij helpen jou in het realiseren van de beste keuze wanneer je op zoek bent naar de mogelijkheden van kunststof kozijnen. Kom dus vooral langs voor een vrijblijvend advies!

Op zoek naar de mogelijkheden en kosten van kunststof kozijnen?

Er valt heel wat te kiezen bij Wijnhoven Horst

Bekijk de vele mogelijkheden rondom kunststof kozijnen in jouw huis! Wijnhoven Horst biedt jou de meest uitgebreide mogelijkheden en kan je alles vertellen over de realisatie in de regio Horst, Venlo en Helden-Panningen..

  • De voordelen van kunststof

    Met kunststof kozijnen kies je voor de best mogelijk isolerende kozijnen die er zijn! Dankzij de unieke dichtheid van het kunststof ben je zeker van optimale isolatie. Dit type kozijn is daarnaast super duurzaam, geluiddempend, onderhoudsvrij en vochtwerend! Kortom, de voordelen rondom kunststof kozijnen zijn eindeloos!

  • VEKA kunststof kozijnen

    Bij Wijnhoven Horst verkopen we kunststof kozijnen van het merk VEKA. Dit merk streeft naar de hoogste kwaliteitsstandaard voor kozijnprofielen en is sinds 1969 pionier in de ontwikkeling van deze profielen. VEKA heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de goede naam die kunststof kozijnen tegenwoordig hebben.

  • Plaatsing kunststof kozijnen

    De plaatsing van kunststof kozijnen is vakwerk. Vakwerk dat wij goed voor jou uit handen kunnen nemen! Laat kunststof kozijnen door echte vakmannen plaatsen, zo ben je er zeker van dat je niet achteraf tegen onnauwkeurigheden en/of andere zaken aanloopt! We hebben hier ruimschoots ervaring in en kunnen jou hierin volledig voorzien!

Onze kunststofkozijnenadviseur helpt graag bij het maken van de juiste keuze.

Imke, Nicole en Pleunie
Interieuradviseurs

Adres

Industriestraat 17
5961 PH Horst

Contact

077 - 3961777
 

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11.00 - 17.00